Servicii

Problematica daunelor materiale și morale se suprapune, în practică, pe mai multe domenii ale dreptului și, în cazul existenței unui proces civil sau penal, pe mai multe faze și etape ale acestora.

„Ubi ius, ibi remedium est”
Unde există drept, există și remediu

Drept Penal

Persoana vătămată va fi asistată de noi în cursul urmăririi penale și al judecății, prin redactarea plângerii prealabile, constituirea de parte civilă, administrarea probelor, concluzii pe fond, declararea și susținerea căilor de atac și valorificarea hotărârii.

Drept Civil

În situația în care se alege valorificarea pretențiilor pe cale civilă, sau atunci când această cale este singura disponibilă, asigurăm clienților noștri redactarea și depunerea acțiunii civile, reprezentarea la toate termenele, formularea tuturor actelor cu caracter procedural, administrarea de probe, conceperea si susținerea concluziilor, declararea și susținerea eventualelor căi de atac ordinare si extraordinare și reprezentarea în fața executorului judecătoresc pentru valorificarea titlului executoriu, dacă este nevoie.

Consultanță / Negocieri

Inițiem, pe seama clienților nostri, discuții cu asigurătorul de răspundere civilă auto în vederea valorificării drepturilor pe cale amiabilă. Atunci când există deschiderea la negocieri a asigurătorului  și o ofertă rezonabilă de despăgubire din partea acestuia, vom asista clienții la încheierea unor convenții de despăgubire sau tranzacții. Stăm, de asemenea, la dispoziția clienților noștri în chestiuni privind interpretarea și aplicarea contractelor de asigurare, dar și referitoare la sfera răspunderii delictuale și contractuale, în general.

Ce drepturi are o victimă a accidentului rutier?

Pe pagina Întrebări frecvente se găsesc câteva repere, care pot constitui o bază pentru aprofundarea ulterioară a problematicii daunelor sau pentru o discuție cât de cât informată și productivă cu profesioniștii dreptului, pe care victimele o vor avea, în mod inevitabil, mai devreme sau mai târziu.