Despre noi

Cu o experiență de peste zece ani în domeniul daunelor si al asigurărilor RCA, oferim asistență și reprezentare juridică în fiecare etapă a demersului judiciar.

Avocat Daune

Cu o experiență de peste zece ani în domeniul daunelor si al asigurărilor RCA, oferim asistență și reprezentare juridică în fiecare etapă a demersului judiciar, din momentul producerii accidentului și până la valorificarea efectivă a drepturilor ce rezultă din calitatea de persoană păgubită.

Asistența juridică calificată și eficientă poate fi oferită în domeniul despăgubirilor ce rezultă din accidente rutiere doar de către avocați specializați. Apelarea la ei se impune ca o necesitate, dacă persoanele păgubite doresc o compensare reală și completă a prejudiciului suferit.

Având la activ experiența contactului cu organe judicare din toată țara (poliție, parchete, instanțe judecătorești de toate gradele), a negocierilor cu firmele de asigurare, a valorificării titlurilor executorii în fața organelor de executare silită, asigurăm clienților noștri un sprijin competent și neîntrerupt, fiind în permanență la dispoziția lor.

De ce să ne alegi pe noi

Transparență

Vom menține o relație de transparență pe tot parcursul procesului, pentru ca tu să știi exact în ce situație te afli. 

Experiență

Avem experiență de peste 15 ani în domeniul daunelor și asigurărilor RCA. Experiența noastră provine și dintr-un context academic puternic, în care raționamentele solide și logice ne consolidează argumentele pentru a câștiga cazurile clienților noștri.

Întotdeauna vom fi de partea ta

Promisiunea noastră față de tine este că vom fi de partea ta.

Întotdeauna vom lupta să câștigăm

Am creat o firmă de avocatură care să ofere rezultate și ne mândrim cu profesionalismul și calitatea muncii pe care o executăm.

Parteneri

Mihai Ciprian Câșlariu

Mihai Ciprian Câșlariu

Avocat

Mihai Ciprian Câșlariu este licențiat în drept și absolvent de filosofie în cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Are studii aprofundate în drept și master în afaceri, în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Este în Baroul Iași din anul 2003 și a are o experiență de peste 15 ani în domeniul daunelor și asigurărilor RCA

T.: +4 0744 120 371
E: mihai.caslariu@avocatdaune.ro

Dragoș Dublea

Dragoș Dublea

Avocat

Dragoș Dublea este licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Este membru al Baroului Iași din anul 2009 și are o experiență de peste 10 ani în domeniul daunelor și asigurărilor RCA.

T.: +4 0753 154 007
E: dragos.dublea@avocatdaune.ro